Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

CURS de Masaj Terapeutic (curs de baza) - FRANȚA

CURS de Masaj Terapeutic (curs de baza) - FRANȚA

Te salut!

     Dacă ești Maseur, știi deja că de nivelul tău profesional, depinde direct, calitatea serviciilor pe care le prestezi. Unica tehnică de Masaj Terapeutic din țară Autorizată de Ministerul Educatiei și Sănătații. Unica Tehnică Patentată din Țară: Seriea 0 Nr.6488 din 22.10.2019.

     Numele meu este Colun Vladimir si scopul meu este ca sa te invat tot ceea ce am acumulat eu tim de 15 ani de activitate în acest domeniu.

     Școala de Masaj **"SPA Therapy"** este una dintre puținele instituții de profil din Republica Moldova care dezvoltată și dă aripi oricărei persoane care dorește să cunoască această artă, arta masajului.

      Specialistul principal și fondatorul centrului este kinetoterapeutul Vladimir Colun, nu în ultimul rînd este și fondatorul propriei tehnici de masaj Terapeutic.

      Tehnica de masaj TM după metoda **Vladimir Colun** reprezintă o lucrare bazată pe experienţe personale, acumulate în perioada activităţii profesionale, ilustrând tehnici şi manevre noi ale masajului terapeutic.

      Care este diferența dintre Masajul Classic Terapeutic și Masajul Terapeutic Trend Mark Colun Vladimir?

     Foarte mulți maseuri atît din țara noastră cît și din întreaga lume, presupun că ar folosi masajul terapeutic, dar de fapt este un masaj classic, fiindcă masajul classic este format din elemente de netezire, fricționare, framîntare și vibrație și sunt de la 40 de procedee pînă la 200, de aceea masajul lor se numește masajul classic therapeutic.

      Tehnica de masaj TM după metoda Vladimir Colunse deosebește vădit de celelalte tehnici existente prin simplitatea aplicării mișcărilor și procedeelor, cuprinzând doar 6 mișcări în 6 direcții de acțiune, numite linii.

      Direcţiile se vor respecta în strictă conformitate cu cadranele (zonele) anatomice ale corpului uman, asigurând integritatea morfo-funcțională a țesuturilor supuse masării.

      Simplitatea și exactitatea direcțiilor și zonelor de aplicare permite însușirea metodei de un public larg, nefiind implicat material cu tentă medicală.

     Cum a mai fost scris și mai sus în Tehnica de masaj TM sunt implicate 6 linii (zone) de bază:

     La finalizarea Cursului dat, fiecare student primește un Certificat de calificare care confirmă studierea cursului de Masaj Terapeutic și îi permite angajarea în calitate de Maseur, conform titlului obținut.

     Scopul final al prezentei tehnici este restabilirea funcțiilor vitale și a echilibrului în toate sistemele și țesuturile corpului uman prin manevre originale, bine organizate.

      Investește în succesul tău!
 Cursul durează doar 3 zile, între orele 9:00 -19:00. Data cursului se stabilește la momentul formării numărului de persoane pentru un grup complet.

Adresa:
Seminar, care va avea loc în FRANȚA, pe data de: 22,23,24 octombrie, de la ora 09:00-19:00
17 Allé Paul Lafargue 93320 Les Pavillons sous Bois
 📧 spatherapy.md@gmail.com
Tel de contact +33617078662

DESCOPERĂ MASEURUL DIN TINE!
Scopul Nostru la Centru de instruire ,,SPA Therapy'' este să formăm specialiști în domeniu care să aibă rezultate cele mai bune și clienți fideli!

Fii pregătit să afli că ești capabil să creezi mult, mult mai mult decât ai văzut vreodată posibil!Calendar 01.09.2021

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Alba-iulia 75/15

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top