Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 | Weekend: 09:00 - 17:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Apa Kangen

Apa Kangen

 Ce proprietăți are Apa Kangen™:

 • Este un puternic anti-oxidant, poate mai puternic decat oricare aliment sau vitamina deoarece Apa Kangen™ contine hidrogen activ si aduce corpului o cantitate enorma de extraelectroni. Cele mai multe echipamente se ionizare a apei, nu creeaza hidrogen activ in apa prin uramare celelalte echipamente produc pur si simplu apa alcalinoionizata si nu Apa Kangen™.
 • Datorita efectelor medicale ale acesteia, tehnologia de producere a apei Kangen™ a fost aprobata de catre Ministerul sanatatii si preventiei din Japonia.
 • Apa Kangen™ este recunoscuta deasemenea pentru gruparea moleculara redusa de 5 sau 6 molecule/grupare. Aceasta micro-stuctura face din apa Kangen™ o apa super hidratanta. Avand in vedere ca apa de la robinet si cea imbuteliata are o structura mai greoaie formata din grupari de 12 pana la 15 molecule, puteti simti diferenta chiar de la primul pahar.
 • Medicina moderna nu a fost capabila sa raspunda la intrebarea :De ce Imbătrînim? O teorie sustinuta de mai multi medici afirma ca imbaranirea si in multe cazuri bolile sunt rezultatul acumularii de deseuri acide in corp. Apa Kangen™ fiindalcalina va curata si detoxifica corpul de deseurile acide

 

Apa Kangen este produsă de un aparat ataşat la apa de la robinet. Puteţi achiziţiona acest aparat şi puteţi să-l instalaţi în căminul dumneavoastră. Este mai mult decât un aparat care purufică apa şi poate fi recomandat la toată lumea. Aparatul foloseşte o technologie japoneză revoluţionară, transformă apa acidă contaminată şi clorată, de la robinet, într-o apă sănătoasă cu efect antioxidant uşor de absorbit şi alcalină; apă, ce poate face minuni cu organismul dumneavoastră. Aparatul transformă apa de la robinet fără să se mai adauge ceva în ea. Înlătură din apă în mod natural substanţele toxice pentru organism.

Apa Kangen are numeroase avantaje:

 •  Ajută organismul să se autovindece
 • Elimină cauza principală a multor boli: (aciditatea corpului)
 • Încetineşte procesul de îmbătrânire
 • Ajută la slăbire fără o dietă strictă
 • Ajută organismul să fie imun faţă de boli
 • Măreşte absorţia vitaminelor şi mineralelor din alimentele consumate
 • Pătrunde în fiecare parte a organismului şi acolo unde apa tradiţională nu poate pătrunde.

De la prima gustare a aceastei ape Kangen veţi remarca diferenţa şi vă veţi întreba cum de-aţi putut bea altceva până acum. Kangen înseamnă „întoarcerea la origini, la începuturi”, şi exact acesta este ceea ce face această apă: va reda corpului dumneavoastră starea originală, echilibrată, alcalină şi sănătoasă.

 

APA KANGEN NEUTRALIZEAZĂ RADICALII LIBERI!

 Toţi am auzit de termenul „radicali liberi” şi „antioxidant”, dar oare ştiţi ce înseamnă de fapt? Radicalii liberi sunt molecule de oxigen instabile, care cauzează în corpul nostru oxidaţie, accelerând astfel procesul de îmbătrânire. Înmulţirea radicalilor liberi este cauzată de modul de viaţă accelerată pe care îl ducem. Alimentele pe care le consumăm zi de zi contribuie la creşterea numărului de radicali liberi. Ca să ilustrăm efectul radicalilor liberi, gândiţi-vă la un măr feliat. Cum oxigenul din aer intră în contact cu suprafaţa mărului feliat, acesta devine maro. Acelaşi efect se poate observa şi când lăsăm o bucată de metal în aer liber, după un timp acesta începe să se ruginească. Această coroziune este oxidarea, şi exact acesta este ceea ce se petrece fără încetare în corpul dumneavoastră, chiar şi în clipa de faţă. Apa Kangen ajută la încetinirea semnificativă a procesului de oxidare.

Apa Kangen este un antioxidant extrem de eficient! Apa Kangen joacă un rol important în menţinerea unei sănătăţi optime, datorită capacităţii sale de a neurtaliza radicalii liberi. Consumul apei încetineşte procesul de îmbătrânire, astfel consumul regulat este cel mai bun lucru care se poate face pentru menţinerea tinereţii. Nici o altă metodă, terapie nu se poate compara cu avantajul antioxidant al apei Kangen. Nu există nici o altă metodă, care să fie atât de avantajoasă. Acesta e ceea ce n-am ştiut până acum! E timpul să aflaţi şi dumneavoastră.

APA KANGEN MENŢINE CORPUL ALCALIN!

De ce este aşa de important să menţinem corpul alcalin? Pentru a păstra starea de sănătate optimă, corpul nostru trebuie să-şi menţină balanţa acid-bază. Corpul omenesc are sisteme complexe pentru menţinerea acestei balanţe acid/bază, totuşi prin stres, datorită consumului alimentelor rafinate şi prelucrate, consumului băuturilor acidulate (sucuri cu zahăr, apă minerală carbogazoasă, suc de fructe) corpul este incapabil să menţină acest echilibru şi atunci apare acidoza. Deshidratarea apare când consumăm prea puţine lichide. Consumul unei cantităti insuficiente de apă va duce în timp la deshidratare cronică afectând pH-ul corpului si cauzând grave probleme de sănătate, ca şi acidoza, care este unul din factorii care asigură condiţii dezvoltării multor boli, ca: obezitate, diabet, osteoporoza, cancer, hipertensiune, arsuri la stomac, dureri musculare, gastrita, pietre la rinichi şi lista poate continua.

Ph-ul apei de băut produs de aparatul LeveLuk poate fi reglat între 8.0-9.5, astfel fiind capabil să restaureze balanţa acid-bază din corpul nostru, ce a devenit acid. Apa alcalină neutralizează efectul dăunător al mediului înconjurător poluat al alimentelor acide consumate zi de zi. În esenţă, reglează echilibrul natural şi sănătos al corpului dumneavoastră, fiindcă ajută corpul în neutralizarea acizilor, şi în acelaşi timp datorită proprietăţii sale antioxidante, reduce oxidarea.Schimbăţi-vă apa, schimbăţi-vă viaţa! Alegeţi apa Kangen!

HIDRATAŢI-VĂ CORPUL CU APA KANGEN!

Stiaţi că există mai multe tipuri de apă? Apa de la robinet conţine clor, resturi chimice toxice, hormoni. Apa îmbuteliată este deseori acidă şi puternic oxidantă, să nu mai menţionăm faptul, că contribuie la acumularea deşeurilor din plastic. Păstrarea în sticle de plastic nu e ceva propice pentru apă, pe deasupra, consumăm apa împreună cu conservanţii, care se adaugă în mod obligatoriu. O soluţie ar fi apa de la fântână, dar şi acesta poate conţine poluanţi de la pesticide, insecticide şi de la ape menajere. Pe piaţă există multe aparate de tratare a apelor, dar acestea nu schimbă efectul oxidant al apei, ci înlătură numai impurităţile. Fireşte, şi acesta este un pas, un rezultat important, dar noi vă oferim mult mai mult de atât.

Technologia ionizatorului Kangen face apa “microgrupată” - aceasta înseamnă că moleculele de apă sunt grupate câte 5 – 6 în loc de 11 – 13 aşa cum se găsesc în apa îmbuteliată, în apa de izvor. Aceasta face ca apa să fie mai uşor absorbită şi va hidrata celulele şi ţesuturile mult mai eficient. Literalmente puteţi gusta diferenţa! Niciun alt tip de apă nu e capabil de o astfel de hidratare, ceea ce rezultă că numai apa Kangen sprijină corpul în absoarbţia eficientă a vitaminelor şi mineralelor.

Persoanele care consumă apa Kangen se simt mai sănătoase, ceea ce le determină să consume şi mai multă apă, astfel rezultând un organism hidratat, lipsit de radicali liberi, sănătos, alcalin. Datorită consumului unei apei potrivite, adică apei Kangen veţi experienta o îmbunătăţire majoră a sănătăţii într-un timp foarte scurt.

APA KANGEN DETOXIFICĂ INTESTINUL GROS!

Este important ca intestinul gros să fie curat. Proteinele animale, produsele lactate, alcoolul, alimentele rafinate şi prelucrate, grăsimile saturate produc o substanţă vâscoasă, ce se lipeşte de peretele intestinului gros. Acesta formează o barieră, care împiedică absorbţia potrivită şi eficientă a nutritivelor.

Este bine cunoscut în cercurile medicale, că un intestin gros infectat, contaminat contribuie la apariţia mai multor boli sau deficienţe. Dar numai prin consumarea apaei Kangen, ne putem hidrata organismul şi curăţa intestinul gros doar în câteva luni. Bolile datorate intestinului gros infectat pot fi vindecate. Lipsa de energie, obezitatea, greaţa, diferitele boli de piele pot fi îmbunătăţite în mare măsură prin curăţarea intestinului gros, ceea ce se poate realiza cel mai bine consumând apa Kangen.

Pe piaţă sunt disponibile multe produse de curăţare a intestinului gros. Multe dintre acestea sunt costisitoare, solicită un program precis şi căteodată pot fi şi dureroase.

Din fericire, există o soluţie mai bună-Apa Kangen! Eficientă, sigură şi blândă. Folosind aparatul LeveLuk de producere a apei Kangen în căminul dumneavoastră puteţi să vă curăţaţi intestinul gros într-un mod blând, eficient şi simplu, pur şi simplu numai prin consumarea apei.Nu există o soluţie mai eficientă şi mai blândă!

REDUCEREA ACIDITĂŢII DUCE LA SLĂBIRE!

În mod normal o dietă este plină de alimente acide. Se ţine cont, evident în mod greşit, numai de calorii, glucide şi alte caracteristici nesemnificative. Organismul se protejează de distrugerile produse de acizi, de aceea le elimină într-un fel sau altul. Când acidul este prezent în exces, nefiind în întregime absorbit de sistemul digestiv, acesta se stochează în grăsimi. Acesta este obezitatea. Aşa încearcă organismul să ţină departe acizii de organele vitale, rezultând o creştere în greutate.

Consumul apei Kangen măreşte alcalinitatea corpului, ajută la eliminarea acizilor, reducând astfel cantitatea acizilor stocaţi în grăsimi. Ca urmare acest proces natural, cauzează la numerose persoane pierderea de greutate, deoarece corpul revine în starea sa de echilibru acid alcalin, ne mai având nevoie de grăsimi pentru stocarea acizilor.

pH-ul este un parametru foarte important în organism, dar în acelaşi timp nu i se acordă destulă atenţie. Foarte mulţi au pH-ul scăzut, acid, ceea ce înseamnă că suferă deja de acidoză, care asigură condiţiile dezvoltării multor boli, ca şi cancerul, diabetul, hipertensiunea, obezitatea.

Apa Kangen este baza dietei, curei dumneavoastră de slăbit. Nu aveţi nevoie de o dietă specială, deoarece pe lângă alimentele acide pe care probabil le veţi consuma, veţi bea apa alcalină cu efect antioxidant, ceea ce ajută organismul să elimine acizii, astfel nu va fi nevoit să le stoceze în grăsimi. Pe parcurs, vă va scădea apetitul pentru alimentele acide, astfel veţi consuma mai puţine şi veţi fi mult mai plin de energie.E simplu, nu-i aşa?

 

Vrei sa te convingi de performantele ionizatorului de apa Kangen?
Solicita un demo si un consultant autorizat iti va prezenta in detaliu toate caracteristicile ionizatorului de apa Kangen
la sediul nostru din Moldova (școala de masaj SPA Therapy – Alba Iulia 75/13).

Poti solicita demonstratia sunînd la unul din numerele de telefon +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95.

 

 

 Calendar 25.05.2021

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Bucuriei 1/6

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top