Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 | Weekend: 09:00 - 17:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Modul 3: Curs de Masaj Terapeutic Avansat (curs avansat)

Studierea profundă a tehnicilor de masaj cu scop terapeutic.
7 tehnici de masaj terapeutic îți vor permite să elaborezi combinații individuale destinate fiecărui client în parte.

Programul de instruire este destinat pentru persoanele care dețin cunoștințe în domeniul masajului Clasic Relaxant și masajului Terapeutic de bază. Cursul pune accent pe studierea tehnicilor de masaj cu instrumente de suport ca: Gua Sha, bambus ș.a.

De ce să alegi să cunoști arta masajului terapeutic într-un curs avansat? Astăzi, terapia cu masaj este considerată o opțiune de tratament principal care aduce rezultate și beneficii întregului corp.

Deci, de ce să nu alegi să cunoști un serviciu care devinde un trend, o necesitate și o cerere pe piață?

La finalizarea Cursului dat, fiecare student primește un Certificat de calificare care confirmă studierea cursului de Masaj Terapeutic și îi permite angajarea în calitate de Maseur, conform titlului obținut.

Instructor: Colun Vladimir

DURATA:
3 zile, 09.00-17.00

INVESTIȚIE:
5000 lei la achitarea cu 5 zile înainte de curs
5000 lei la achitarea în ziua cursului

De dimineață

Ora 09.00 - 17.00

01.01.0001

De seară

Ora

Se formează


Ce vei învăța în acest curs?

• Masajul Curativ Holistic

• Masajul Shiatsu pe meridiane

• Masajul cu Nucă

• Masajul cu bambus

• Masajul Vacuum Terapeutic

• Masajul Gua Sha

• Masajul cu Ciocanul

• Masajul Loviturilor Dinamice

• Alte instrumente pentru masaj

Ce vei învăța în acest curs?

Masajul Curativ Holistic

O metodă eficientă de tratament al diferitor traume şi afecţiuni. Această metodă terapeutică este una din cele mai vechi modalităţi de tratament. Masajul curativ – exercită un efect direct asupra receptorilor amplasaţi pe suprafața corpului uman, precum și asupra structurilor mai profunde.

Masajul Curativ Holistic

Masajul Shiatsu pe meridiane.

Masajul Shiatsu japonez este un mod de relaxare care are la bază, o modalitate holistică de tratare a organismului. Masajul Shiatsu utilizează tehnici de presopunctură aplicată cu mîinile, degetele, coatele și genunchii. Tehnicile de presopunctură își au originea în terapia cu acupunctura și medicina tradiționala chineză.

Masajul Shiatsu pe meridiane.

Masaj Cu Bambus

Masajul cu bețe de bambus se poate face pe tot corpul, pe o anumită porțiune a corpului (tălpi) sau facial. Bețele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor părți ale corpului.

Masaj Cu Bambus

Masajul cu Nucă

Nuca dă posibilitatea de a prelucra mai bine țesuturile profunde și nu evită oboseală în mînă. Această metodă de masaj cu nucă provine din Moldova și este o metoda personalizată de către Aliona Catana.

Masajul cu Nucă

Masajul Vacuum Terapeutic

Terapia Vacuum este o metodă foarte eficientă de acţiune terapeutică asupra organismului uman cu ajutorul unor cutii speciale de vacuum. Sub influenţa masajului vacuum se creează o presiune, provocînd fluxul sanguin spre punctele biologic active (puncte de acupunctură).

Masajul Vacuum Terapeutic

Masaj cu Guasha

Gua Sha este o tehnică terapeutică folosită în Asia de Est. Gua înseamnă "frecare", iar Sha este termenul folosit pentru a descrie acumularea sângelui la suprafața pielii. Terapia prin masaj GuaSha și-a dovedit de mii de ani eficacitatea în ameliorarea și vindecarea unui mare număr de patologii.

Masaj cu  Guasha

Masajul Loviturilor Dinamice

Acest tip de Masaj prin lovituri dinamice se crede cel mai bun Masaj din toate celelalte, deoarece are proprietatea de a regenera chiar și nervul, fapt care este binevenit în domeniul Masajului. Acest tip de Masaj provine din Rusia, fiind o medotă personalizată a lui Maximov, care, fiind invalid a reușit să își vindece picioarele prin acest tip de masaj.

Masajul Loviturilor Dinamice


Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Bucuriei 1/6

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top