Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

De ce să înveți un curs de masaj la Școala de masaj

De ce să înveți un curs de masaj la Școala de masaj

Dacă vreodată te-ai întrebat: ce job ar putea să-ți ofere stabilitate financiară, timp pentru propria persoană sau familie și un plus de satisfacție personală, cu siguranță te-ai gândit și la posibilitatea de a face un curs de masaj. Dacă încă nu ai făcut-o, cu siguranță ar trebui să analizezi posibilitatea – iată câteva motive.

Școala de masaj ABC-ul masajului are cursuri pentru orice nivel de cunoștințe

Mulți încă trăiesc cu gândul că pentru a practica profesia de maseur este obligatoriu să studiezi medicina. De fapt, cursurile de masaj bine puse la punct acoperă eficient informația necesară anume în acest domeniu, astfel încât oricine poate deveni specialist, doar frecventându-le conștiincios. Evident, persoanele cu o anumită bază ar putea asimila mai ușor informația, dar această bază este doar un avantaj, nu o necesitate, pentru modulele destinate începătorilor.

Vei deveni specialist certificat, ce va putea activa imediat ca maseur

Cursurile organizate în cadrul Școlii de masaj sunt aprobate și acreditate de Ministerul Sănătății și Educației. La finalizarea Cursurilor de Masaj fiecare student primește Diplomă sau Certificat de calificare în care sunt incluse orele teoretice și practice efectuate. Astfel, persoanele ce trec cu succes peste provocare vor putea activa liber în calitate de maseur profesionist.

Poți beneficia de cursuri de masaj cu reducere substanțială

Chiar dacă profesia de maseur îți va aduce venituri considerabile în viitor, cu doar puțin entuziasm și perseverență, pentru a achita cursurile ai nevoie de o mică investiție. Școala de masaj îți vine în întâmpinare cu o ofertă pe care nu o vei putea refuza. Pe lângă posibilitatea de a achita cursurile în rate, poți obține reduceri în câteva cazuri:

  • Studenții care achită cursul integral înainte cu 5 zile lucrătoare au o reducere de 17%
  • Studenții care repetă încă o dată modulul au reducere de 50%
  • Soția sau soțul unui participant la cursurile noastre de masaj au reducere de 50%
  • Persoanele care vin la curs cu un prieten primesc 5% reducere

Alege tu ce ți se potrivește și vino să frecventezi cursurile de masaj mai ieftin!

Vei obține un job într-un domeniu cu potențial

Activitatea în calitate de maseur are o serie de avantaje greu de ignorat. Această meserie devine tot mai populară, deoarece în ultimii ani s-a schimbat considerabil atitudinea oamenilor față de modul de viață sănătos și grija față de sine. Tot mai multe persoane înțeleg cât de mult contează să te păstrezi într-o formă bună, să previi potențialele afecțiuni și să intervii prompt când deja apar unele probleme. Profesia de maseur este aleasă de oameni dornici să aline suferințele semenilor, să le aducă bunăstare și confort prin menținerea stării de sănătate, să le îmbunătățească forma fizică și psihică. Cererea sporită și posibilitatea de a învăța rapid tehnicile masajului fac din acest job unul promițător, care aduce satisfacții morale, dar și financiare.

Un alt avantaj cert este flexibilitatea. Poți alege să lucrezi într-un salon sau poți presta servicii de masaj la domiciliu, în ritmul care ți se potrivește și ajustându-ți regimul propriilor necesități. Iar oricând vei dori să-ți perfecționezi cunoștințele, te așteptăm la cursurile de masaj avansate.

Dacă te-ai convins că Școala de masaj este soluția de care ai nevoie, te așteptăm să devii parte dintr-o comunitate a maseurilor excelent pregătită, dar și prietenoasă, bazată pe o concurență sănătoasă și mânată de o continuă sete de cunoaștere.

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59.

Calendar 31.01.2019

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Alba-iulia 75/15

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top