Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

De ce să vii la Școala de Masaj SPA THERAPY

De ce să vii la Școala de Masaj SPA THERAPY

Cine suntem noi și care este misiunea noastră

Școala de Masaj SPA THERAPY este cea mai mare Școală de masaj din Moldova ce propune o gamă largă de cursuri de masaj în Chișinău. Fondatorul, Vladimir Colun, a intuit necesitatea specialiștilor în arta masajului terapeutic. Pasiunea și devotamentul l-au determinat să construiască o platformă de instruire de înaltă calitate în Moldova. Scopul principal este de a promova la nivel național și internațional industria sănătății, a frumuseții și a stării de bine prin masajul terapeutic. De asemenea, introducerea în programul de studii naționale a culturii de vindecare asiatice și a celor mai noi metode de terapie. Materialele de curs și experiența de formare este una desăvârșită și introduce studenții în lumea miraculoasă a terapiei de masaj.

Cea mai grea parte a procesului de învățământ este începutul. Anume din acest considerent, mentorul este o figură foarte importantă. De instructorul de masaj depind procedeele manuale, manevrele și manipulările de masaj. El este cel care deschide acest drum spre realizarea unei cariere de succes. Cursurile de masaj în Chișinău sunt concepute în manieră tradițională, dar valorifică toate oportunitățile noi de dezvoltare. Școala de Masaj SPA THERAPY oferă studenților cele mai moderne tehnici de masaj, precum ashiatsu, metode de remodelare corporală, Cursul de Masaj Visceral – tratamentul alternativ al organelor interne. Procedeele manuale sunt cele mai eficiente, deoarece mâna dispune de multiple posibilități de adaptare și de perfecționare a mișcărilor.

Pe lângă instruirea de bază, pentru rezultate frumoase și realizarea unei cariere fructuoase în terapia de masaj este nevoie de anumite reguli și condiții pentru practicarea corectă a masajului. Un Curs Spa Masaj în Chișinău învață studenții la modul cel mai direct să aplice teoria în practică și, imediat după finisarea cursului, aceștia pot să se angajeze în câmpul muncii. Masajul este indicat și se aplică cu scopul de a obține cele mai bune rezultate. Pentru aceasta este nevoie de cunoașterea temeinică a tehnicilor de masaj; cunoașterea influențelor masajului asupra organismului; asigurarea unor condiții optime de lucru; respectarea regulilor de igienă și cunoașterea contraindicațiilor.

Ce oferă Școala de Masaj SPA THERAPY

 • Cursuri de masaj în Chișinău profesioniste și educație estetică;
 • Clase mici cu un număr redus de studenți sau chiar și predare individuală;
 • Urmărirea și predarea conform standardele internaționale privind sănătatea și siguranța;
 • Profesorii pun accent deosebit pe metodele și tehnicile practice folosite de cei mai buni specialiști de talie națională și internațională;
 • Instruirea se desfășoară într-o atmosferă relaxantă, degajată și prielnică pentru asimilarea cunoștințelor;
 • Sunt disponibile cursuri de masaj de la nivelul începător până la avansat;
 • Flexibilitate sporită pentru orele de curs: de dimineață, cursuri de zi și cursuri de seară;
 • Dacă achiți cu 5 zile înainte de începerea cursului poți beneficia de reduceri considerabile;
 • Sunt disponibile 9 module de instruire în domeniul masajului: Curs de Masaj Clasic General, Curs de Masaj Terapeutic (curs de bază și curs avansat), Curs de Masaj Visceral (curs de bază și curs avansat), Curs de Masaj Pediatric, Curs de Masaj Ashiatsu, Curs de Masaj Spa beauty, Curs de SPA Masaj.
 • Spațiu amenajat și dotat pentru practica intensivă;
 • 100% garanție
 • Dacă în decurs de 5 zile nu ești mulțumit de curs sau te-ai răzgândit, Școala de Masaj SPA THERAPY îți întoarce banii înapoi.

Aptitudinile unui bun maseur se învață de la profesioniști

Ceea ce nu se învață în cadrul cursurilor eficiente în Chișinău sunt dificultățile prin care trece un învățăcel în terapia de masaj. Aceste lucruri pot fi explicate doar de un bun profesionist ce are o experiență bogată în spate. La baza profesiunii de maseur stau aptitudinile fizice și psihice natural, deoarece tehnicile pot fi însușite pe parcurs și desăvârșite prin practică continuă. Un bun maseur trebuie să fie sănătos, rezistent la oboseală, să posede o constituție robustă și o abilitate manual naturală. Multe alte secrete vor fi dezvăluite de instructorii de masaj de la SPA THERAPY în cadrul unui curs de masaj în Chișinău.

Un maseur terapeut în Chișinău trebuie să aibă o musculatură bine dezvoltată, o bună mobilitate articulară, capacitatea de a se încorda și relaxa cu ușurință, de a se adapta, concentra și orienta repede în orice circumstanțe. Un alt secret pe care-l vei afla de la instructorii noștri este dozarea efortului, pentru a rezista cât mai mult la un lucru monoton și de lungă durată. Maseurul trebuie să posede capacități de comunicare și energie. Printr-o bună pregătire fizică generală și printr-un antrenament profesional metodic, maseurul terapeut ajunge să capete pe lângă forță și rezistență, suplețe și îndemnare în lucru. În timpul cursului, studenții vor percepe în profunzime ce înseamnă să fii mai angajat în timp ce folosești mai puțină presiune și păstrezi echilibrul corpului.

Pasiunea noastră este viitorul tău!
În calitate de lider în domeniul educației terapiei de masaj, la școala de masaj SPA THERAPY te bucuri de un program cuprinzător de studiu. Programele de bază, cât și cele avansate pregătesc viitori terapeuți pasionați de realizarea unei cariere pline de satisfacții. Un curs de masaj clasic general în Chișinău poate oferi o primă treaptă în dezvoltarea ulterioară. Un aspect deosebit de important pe care mulți îl neglijează este conexiunea dintre minte și corp în cadrul vindecării prin masaj. Starea de spirit și lumina lăuntrică a maseurului este un mare secret. Dacă acesta învață să exteriorizeze doar emoții pozitive, liniște și armonie, atunci va avea o carieră înfloritoare.

Un maseur terapeut în Chișinău întâlnește multe piedici în descoperirea propriului potențial. Școala noastră vine în sprijinul elevilor și îi învață metode eficiente de dobândire a stării de spirit calme și relaxante. Sunt anumite ritualuri și tehnici care îți induc o stare de bine, cum ar fi muzica clasică, lumânările parfumate etc. Împreună învățăm nu numai tehnici, dar încercăm să introducem un nou ritm de viață. Arta masajului este despre dăruire, despre plăcerea de a satisface nevoile celorlalți, despre capacitatea de a asculta și puterea de vindecare. Relațiile care se pot crea între pacient și maseurul terapeut pot fi profunde și de lungă durată.

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15. Pentru mai multe detalii contactează-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59.

Calendar 17.05.2019

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Alba-iulia 75/15

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top