Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 | Weekend: 09:00 - 17:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Masaj Facial Cosmetic

Masaj Facial Cosmetic

 Masajul facial cosmetic a început să fie utilizat în mod activ de la sfârșitul secolului al XIX-lea-începutul secolului al XX-lea, datorită muncii medicilor ruși I.V. Zabludovsky, A.I. Poselova, N.V. Sletova și alții Tehnicile de masaj și, cel mai important, schema de direcție a mișcărilor de masaj pentru toți specialiștii au fost aproape identice - de-a lungul cursului fluxului limfatic. Astfel, orice masaj, inclusiv tehnica clasică folosită în mod tradițional, are un anumit efect de drenaj asupra sistemului limfatic, adică contribuie la scurgerea limfei de la periferie către centru.

 

 Masajul facial este o parte esențială a îngrijirii cosmetice a pielii. Majoritatea femeilor numesc masajul cosmetic una dintre cele mai plăcute proceduri. Aceasta este o metodă de acțiune mecanică și reflexă asupra țesuturilor. Metoda se bazează pe mișcări mecanice, de obicei mâinile maseurului. Masajul manual este cea mai subtilă, eficientă și populară procedură. Nici un  apparat nu a reușit încă să reproducă senzația de relaxare și calm pe care o aduc mâinile pricepute ale maseurului.

 Eficacitatea masajului depinde în mare măsură de regularitatea implementării sale. Pentru a întineri pielea prin masaj, ar trebui să parcurgeți întreaga cură de proceduri.

 Masajul cosmetic al feței și zonei gâtului îndepărtează perfect edemele, îmbunătățește procesele metabolice în piele și saturează țesuturile cu oxigen atât de necesar pentru frumusețe și sănătate. Masajul va ajuta la întărirea cadrului mușchilor faciali, la îmbunătățirea aspectului și tonusului pielii.

 

 Masajul facial cosmetic tratează o serie de semne ale îmbătrânirii - piele lăsată în jos, față palidă, riduri, bărbie dublă. Această procedură previne, de asemenea, apariția acneei și a altor probleme cosmetice.

 După cum știți, există un număr mare de puncte biologic active pe față. Atunci când aceste puncta sunt masate, puteți avea un efect benefic asupra stării întregului organism. Veți observa nu numai o îmbunătățire a stării pielii feței, ci și schimbări semnificative ale stării de spirit și ale stării de bine.

 O caracteristică a masajului cosmetic este faptul că la începutul și la sfârșitul procedurii se folosesc tehnici de netezire ușoară. În timpul procedurii, se efectuiază manevrele de fricționare, frământare și vibrație.

      

 Toate produsele cosmetice (uleiuri, creme, loțiuni) utilizate în timpul procedurii ajută pentru a realiza o alunecare lină a mâinilor terapeutului pe pielea pacientului.

 

 Se recomandă efectuarea procedurii de masaj cosmetic cel puțin o dată pe săptămână. De regulă, efectul unui astfel de masaj apare în primele proceduri. Cu toate acestea, pentru a consolida rezultatul, este necesar o cură medie de 10 - 13 de proceduri. 

 

Achitarea cursului  este investiția perfectă în talentul și meseria ta. 

 

Preț : 2500 MDL

 

 

 

Adresa:

 

Seminar, care va avea loc în Chișinău, pe data de: 18.01.2023,

 

Cursul durează doar 2 zile, între orele 09:00 - 17:00

 

Strada Bucuriei 1/6, Chișinău

 

spatherapy.md@gmail.com

 

Tel de contact +373 69 777 195, +373 22 86 69 59Calendar 03.06.2022

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Bucuriei 1/6

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top