Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Masajul terapeutic general - ce zone ale corpului tratează

Masajul terapeutic general - ce zone ale corpului tratează

Școala de masaj din Moldova Spa Therapy vine să completeze studiile profesionale generale. Un curs de masaj terapeutic în Chișinău oferă multe oportunități în dezvoltarea unei cariere de succes, precum și cunoștințe temeinice în domeniul terapiei de masaj. Masajul terapeutic poate fi efectuat ca un masaj general, executat cu scopul de a echilibra tensiunile existente în zonele afectate. Sunt utilizate manevre ce variază ca intensitate. Presiunea aplicată în acest tratament poate fi puternică și adâncă sau blândă și superficială, în funcție de problemă.

Ce implică un curs de perfecționare pentru un maseur în Chișinău

Masajul terapeutic este masajul țesuturilor profunde. Este un masaj individual ce implică o cunoaștere complexă a tehnicilor masajului holistic. Un curs de maseur te poate iniția în tainele acestui tip de masaj. Masajul curativ holistic este o metodă eficientă de tratament pentru diverse traume și exercită un efect direct asupra receptorilor amplasați pe suprafața corpului uman, precum și asupra structurilor mai profunde.

La cursuri de masaj în Chișinău te aprofundezi în teorie, practică și obții multă informație utilă. Aproape toate culturile au dezvoltat sisteme de masaj terapeutic. Masajul european a fost sistematizat la începutul secolului al XVIII-lea de Per Hendrik Ling, care a dezvoltat ceea ce este acum cunoscut sub numele de masaj suedez. Ling credea că un masaj puternic ar putea duce la vindecare prin îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei. În ultimii 20-30 de ani, terapeuții complementari au adaptat masajul suedez pentru a pune un accent mai mare pe aspectele psihologice și spirituale ale tratamentului. Școala de masaj oferă studenților posibilitatea de a sistematiza un curs general, de bază și un curs de masaj terapeutic avansat.

Afecțiunile coloanei cerebrale sunt cele mai des întâlnite în rândul pacienților. Prin masaj, cursanții învață să elimine contracturile apărute, să crească suplețea pe musculatură și pe articulații și redau coloanei vertebrale elasticitatea. Totodată, se crește tonusul pe musculatura care susține coloana, iar în timp se poate preveni apariția durerii și accentuarea curburilor. Tehnicile de masaj terapeutic însușite la cursurile de masaj în Chișinău sunt folosite pentru a localiza și trata zonele afectate ale corpului și pentru a accelera propriile procese de vindecare ale organismului.

Acest masaj este adaptat în totalitate problemelor și necesităților pacienților. La școala de masaj vei descoperi cum să diferențiezi aceste zone și să le abordezi în mod corespunzător. Înainte de începerea masajului, terapeutul va desluși cauzele durerii și va purta o discuție cu pacientul despre stilul de viață și starea generală a sănătății. Terapeutul va folosi o serie de tehnici diferite pentru a localiza și trata zonele problematice. Cursul de masaj terapeutic în Chișinău te învață ce zone ale corpului tratează acesta. Zonele sunt: masajul spatelui; masajul regiunii cervicale, capului și urechilor; masajul umerilor; picioarelor; tălpilor; abdomenului; pieptului; mâinilor și palmelor; masajul facial. Un maseur terapeut în Chișinău utilizează metode complexe pentru a promova relaxarea, pentru a trata afecțiunile musculare dureroase și pentru a reduce anxietatea.

Dacă sunt probleme în regiunea cervicală, se masează regiunea aceasta, dacă sunt probleme în regiunea lombară – un accent mai deosebit se pune aici. Tehnica este bună, deoarece urmează regula de aur a terapiei de masaj și anume – se realizează pe traiectoria fibrei musculare și efectul este unul senzațional. Mușchii se relaxează foarte ușor, iar efectele terapeutice sunt de lungă durată. Tehnicile de masaj curente sunt mai blânde, calmează, cursive și sunt intuitive.

Beneficiile masajului terapeutic care se poate învăța la Școala de Masaj Moldova Spa Therapy sunt: relaxează mușchii; ajută la recuperarea și la reabilitarea după traume; în urma unui accident vascular cerebral; calmează durerea; are efect profilactic și terapeutic, precum și estetic. Masajul terapeutic are o importanță colosală atât pentru starea fizică, cât și cea psihologică, relaxând mușchii suprasolicitați și contractați. Cele mai bune cursuri de calificare în terapia de masaj te învață tehnicile de bază, manevre de stretching. Cel mai important este faptul că, anume în cadrul acestei Școli de Masaj poți învăța continuu, pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15.

Pentru mai multe detalii contactează-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59.

Calendar 03.06.2019

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Bucuriei 1/6

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top