Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Cum să faci o carieră de succes cu ajutorul unui curs de Spa masaj

Cum să faci o carieră de succes cu ajutorul unui curs de Spa masaj

Printre mulțimea de cursuri în Chișinău, una dintre cele mai promițătoare opțiuni este un Curs de SPA Masaj. Cursurile reprezintă o modalitate rapidă și eficientă de a învăța o meserie utilă. Spre deosebire de grade sau certificate complicate, cursurile pot fi absolvite în doar câteva săptămâni. Investiția este mică, iar rezultatele sunt mari. La școala nostră de masaj, sunt seturi de cursuri profesionale ce durează 3 săptămâni, iar la final fiecare student primește un certificat de calificare în domeniu.

Cum se realizează un curs de spa masaj?

Un curs de SPA Masaj în Chișinău oferă participanților instrumentele și cunoștințele de care au nevoie pentru a deveni buni profesioniști. Programul este destinat tuturor celor care activează în domeniu, pentru perfecționare sau celor abia inițiați în sfera wellness. Sunt cursuri de calificare și cursuri de recalificare. Sunt trei tipuri de masaj disponibile: tasajul thailandez, masajul lomi-lomi și masajul stone. La sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere solidă a conceptelor de bază și vor pune ușor în practică cunoștințele. Școala de masaj SPA Therapy oferă studenților competențe aplicabile, ceea ce le permite să găsească locuri de muncă cu mai multă ușurință. Persoanele deja angajate în acest domeniu obțin mai multe oportunități de avansare.

Cum faci o carieră de succes cu ajutorul unui curs de spa masaj?

Știai că 82% dintre terapeuții de masaj privesc această artă ca pe un hobby? Pentru o carieră de succes în domeniul SPA și Wellness, educația este esențială. Totuși, totul depinde de tine și de eforturile pe care le depui. Conform unui studiu, oamenii care lucrează în acest domeniu sunt mai fericiți și nu au probleme legate de stres sau anxietate. Încă un plus mare care ți-l oferă o carieră în SPA este securitate financiară, deoarece există o cerință de lucru enormă. Datorită cunoștințelor și abilităților dobândite la cursuri de calificare poți să creezi o carieră strălucită, mereu flexibilă și în schimbare. Vei fi asigurat cu un post de muncă într-o atmosferă feerică, plină de armonie și relaxare. De asemenea, există foarte multe perspective de muncă și poți dobândi echilibru dintre viața profesională și cea privată. Satisfacția ce provine dintr-o carieră de succes depinde de găsirea locului de muncă potrivit pentru tine. Probabil, cel mai mare dar pentru această carieră este interacțiunea cu oamenii. Unele persoane formează prietenii valoroase, durabile în timpul unui curs de masaj sau chiar în timpul terapiei.

Demonstrarea empatiei în conversație și în tehnica de masaj poate aduce multe beneficii și formează încrederea clienților. Relația calitativă cu oamenii este o sursă vitală pentru un specialist bun. Încrederea poate facilita comunicarea cu pacienții, ceea ce permite realizarea unui tratament mai eficient care poate ameliora durerea sau chiar vindeca. Dacă ești gata să te înscrii la curs, o poți face online. Acest lucru oferă o mai mare flexibilitate și libertate. Călătoria ta în lumea sănătății și beatitudinii începe aici, cu ajutorul celor mai bune cursuri specializate de SPA Masaj din Chișinău.

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59.

Calendar 17.05.2019

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Alba-iulia 75/15

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top