Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Realizează-ți visul prin cursul de Masaj SPA Beauty

Realizează-ți visul prin cursul de Masaj SPA Beauty

O incursiune în istoria wellness and SPA

Tindem să ne gândim la un masaj ca la un răsfăț momentan, dar este mult mai mult decât o relaxare de scurtă durată. Masajul are multe beneficii importante pentru sănătate. Un Masaj SPA Beauty poate avea un efect absolut miraculos asupra noastră. Să facem o incursiune în istoria wellnes-ului pentru a intra în profunzimea temei. Soția împăratului Nero a intrat în istorie, drept prima femeie ce a făcut o baie cu lapte. Întreg regimul de frumusețe al reginei era considerat unul scandalos, deoarece era bazat pe lapte. Poppaea era numele frumoasei regine ce avea gusturi alese, chiar asinii care îi trăgeau carul erau împodobiți cu aur. Zilnic, 400 de măgărițe erau mulse pentru a asigura o baie confortabilă împărătesei. De atunci, îmbăierea în lapte a căpătat o notă de senzualitate și desfrâu și era cel mai răspândit tip de SPA beauty. O altă femeie inconfundabilă în istoria frumuseții a fost Cleopatra, care avea un întreg ritual zilnic de beauty SPA. Ea făcea baie numai cu lapte și miere; a fost prima femeie care își făcea scrub, amestecând sarea de mare cu cremă; părul era un atribut principal și utiliza gălbenușuri de ou cu miere și ulei de migdale. Încă un secret al Cleopatrei era parfumul. Cleopatra și-a sporit farmecele cu cyprinum– un ulei aromatic extras din flori de henna, ea făcea baie cu el - cel mai tipic ritual SPA beauty actual. În timpul domniei ei, parfumul făcea legea în Egipt. Sălile de banchet erau parfumate, dulciurile erau parfumate, străzile erau inundate de fum de tămâie, iar când a venit momentul să pornească la drum pentru a-l seduce pe Marcus Antonius, Cleopatra a ordonat parfumarea pânzelor corabiei. De aici a pornit o întreagă aromaterapie, care a ajuns până în zilele noastre.

Care sunt beneficiile unui curs de SPA Masaj

Ei bine, astăzi nu trebuie să fii sluga reginei, nici să aduni laptele de la 400 de măgărițe și mai apoi să faci masaj cu uleiuri brute. Acum, saloanele de frumusețe și centrele SPA au o gamă atât de largă de produse și servicii, iar tu poți face un curs de Masaj Beauty SPA în Chișinău și totul este mult mai simplu. Totuși, știau ce știau aceste regine de pe vremuri. Băile cu lapte făceau parte din ritualurile de îngrijire și erau secretul pentru o piele catifelată. În absența tehnologiilor de frumusețe moderne, a saloanelor de SPA și îngrijire corporală, reginele erau foarte agere. Băile cu lapte erau o modalitate rapidă și ușoară de a hidrata pielea în profunzime. Mai mult, acidul lactic natural găsit în lapte este un alfa-hidroxi-acid (sau AHA). Acest tip de acid dizolvă ușor proteinele pentru a exfolia celulele moarte ale pielii, deci era un scrub natural și profund. Rezultatul era o piele de porțelan, hidratată și catifelată.

De ce trebuie să faci un curs de SPA Beauty

Știai că orice hotel de 5 stele trebuie să posede un wellness SPA? Numărul lor este în continuă creștere, chiar și saloanele de frumusețe au programe de remodelare corporală, masaj, împachetări și tratamente. Cu toate acestea, este o mare insuficiență de cadre de muncă, sunt foarte puțini specialiști. Așadar serviciile din sfera SPA beauty sunt la mare căutare, devenind pe zi ce trece o nișă din ce în ce mai productivă și competitivă. La Școala de masaj SPA Therapy - ai posibilitatea inedită de a învăța cele mai moderne proceduri de Masaj SPA Beauty. Cursul îți oferă oportunitatea să aprofundezi cunoștințele într-un domeniu fabulos.

Cursul de SPA Beauty conține:

 • Masaj de Corecție (Masaj Vacuum, Masaj Anticelulitic)
 • Lipomasaj
 • Drenaj Limfatic
 • Tratamente corporale (SPA împachetări cu Alge Marine, Ciocolată, Ceai Verde etc.)
 • Aparataje Cosmetologice (Electrostimulare, Presoterapie)
 • Tratamente SPA pentru mâini și picioare
 • Recomandări generale în SPA proceduri
 • Nișa SPA procedurilor în estetica modernă
 • Elaborarea curei SPA
 • Elaborarea SPA proceduri
 • Pilingul- component SPA
 • Masajul- component SPA
 • Împachetarea- component SPA
 • Masajul membrelor inferioare
 • Masajul abdomenului
 • Masajul membrelor superioare

Care sunt avantajele unui curs de Masaj SPA Beauty

 1. Este o satisfacție incredibilă să lucrezi într-un mediu plăcut, relaxant, cu arome delicate și muzică clasică

Conceptul de SPA beauty este realizat pentru a răsfăța și, în același timp, oferă rezultate de lungă durată. Unul dintre avantajele cursurilor de masaj beauty este că vei putea beneficia de multă practică. Vei învăța principalele tehnici, asociate cu o implementare practică intensivă, deoarece avem puțină teorie. Modulul inițial: masajul clasic general este obligatoriu pentru începători, iar celelalte la alegere.

 1. Multă practică

Principiul este simplu: un curs de masaj SPA beauty se adresează participanților interesați, care învață supravegheați de profesioniști. Tehnicile se antrenează până la excelență. Ulterior, studenții noștri sunt în măsură să ofere servicii de calitate, cum ar fi cele practicate în cele mai bune centre SPA sau saloane de frumusețe, cosmetologie.

 1. Domeniul SPA continuă să seducă în continuare clienți care caută îngrijire și servicii profesioniste

Poți deveni profesionist doar prin exercițiu și învățare continuă. Dacă scopul tău este să devii un expert în masaj SPA beauty, atunci ești o persoană foarte bună, deoarece vrei să faci alți oameni să se simtă bine. Industria de frumusețe este ideală pentru oricine dorește un stil de viață flexibil și distractiv. Programul de lucru va depinde de locul în care vei lucra, într-un salon, un SPA etc. O șansă minunată este să deschizi și propria afacere. Dacă ești creativ, vrei să întâlnești oameni noi, atunci o carieră în industria frumuseții ar putea fi perfectă pentru tine.

 1. Șanse excelente de angajare

Dacă îți place să călătorești, ești tânăr și neliniștit, ori pur și simplu te-ai plictisit de sedentarism, poți găsi foarte multe oferte de muncă într-o stațiune sau pe o navă de croazieră. Poți lucra la un salon de frumusețe, la un SPA, la un hotel luxuriant, la o stațiune montană sau pe litoral, oriunde vrei. Pentru cei care aspiră să gestioneze, pot să se angajeze drept SPA manager sau coordonator într-un lanț hotelier. După cum ai observat, posibilități sunt nesfârșite.

Dacă visul tău este să devii expert în domeniul SPA beauty, nu a existat niciodată un moment mai potrivit pentru a o face. Învață la cea mai mare Școală de masaj din Moldova, „SPA Therapy”.

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59.

Calendar 17.05.2019

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Alba-iulia 75/15

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top