;

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 | Weekend: 09:00 - 17:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Împachetare cu bandaje - Terapia T-Shock31

Durata: 120 Minute

Preț: 950 MDL

Vă rugăm să verificați disponibilitatea la operatorii noștri.
Nou

Descriere:

T-SHOCK31 Terapia - împachetare cu bandaje 

Procedura este bazată pe efectul unui gel activ cu o formulă din 31 de extracte de plante + bandaje îmbibate cu soluția de sare marină.  Acțiunea sinergică a componentelor creează un efect estetic și terapeutic pentru organism.

Efecte estetice:

- Lipolitic;

- Anti-celulitik; 

- Lifting și tonifiere;

- Hidratant.

 

Efecte terapeutice:

- Drenaj și detoxifiere;

- Normalizarea echilibrului apă-sare;

- Întărirea vaselor de sânge și a capilarelor;

- Suplimentarea deficitului de magneziu;

- Reducerea stresului, normalizarea echilibrului psiho-emoțional; 

 

SAREA T-SHOCK31: COMPOZIȚIE ȘI PROPRIETĂȚI 

 

Sarea de la Marea Moartă este o sursă de 26 de minerale, fiecare dintre ele joacă un rol important în menținerea frumuseții și sănătății corpului nostru. 

Clorura de magneziu are un efect pozitiv asupra sferei psiho-emoționale, afectează benefic sănătatea organismului nostru în ansamblu.  Un aport regulat de magneziu este vital pentru corpul nostru, magneziul transdermic este cel mai bine absorbit. 

Clorura de sodiu are efect detoxifiant, elimină excesul de lichid și toxinele prin piele, normalizează echilibrul apă-sare și procesele metabolice din organism. 

Fito-extractele incluse în GEL T-SHOCK31: 

Antioxidanți – extractele de ginseng, camelie, morcov, afin, frunze de mesteacăn, iarbă de canapea, dulci de luncă, spiree, brusture -  neutralizează acțiunea radicalilor liberi și toxinele din țesuturi. 

Venotonice-vasoprotectoare - extracte de hamei, castan de cal, coada-calului, rădăcină de păpădie, arnică și cacao întăresc pereții vaselor de sânge și capilarelor, luptă eficient cu rețeaua vasculară, reglează fluxul de lichid tisular, direcționându-l de la capilare către vasele de sânge și reducerea acumulării acesteia în țesuturi. 

Drenaj și detoxifiere - extract de fenicul, frunze de mesteacăn, coada-calului, soc, morcovi, floarea de colț, iarbă de canapea, dulci de luncă, spirea, brusture.  

Extractele din plante contribuie la neutralizarea toxinelor și la eliminarea lor în siguranță din organism prin porii pielii. 

Lipolitici - extractele de fucus și ananas activează procesele de scindare a depozitelor de grăsime și de eliminare a toxinelor din grăsimea subcutanată. 

Hidratare - Fucus hidratează profund pielea si ii măreşte capacitatea de a reține umiditatea, catifelează, îmbunătățește elasticitatea și stimulează reînnoirea celulelor pielii. 

Lifting și tonifiere - extractele de afine și centella asiatică încep procesul natural de producere a colagenului și acidului hialuronic în piele.


Servicii asemănătoare

Masaj Anticelulitic (Zonal)

450 MDL - 40 Minute

Detalii
Nou
Școala de masaj

Parafango ANESI

950 MDL - 120 Minute

Detalii

Împachetări „La cald”

800 MDL - 90 Minute

Detalii

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Bucuriei 1/6

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top