;

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 | Weekend: 09:00 - 17:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Peeling Mandelic

Durata: 60 Minute

Preț: 600 MDL

Vă rugăm să verificați disponibilitatea la operatorii noștri.
Nou

Descriere:

 Peelingul mandelic este unul dintre tipurile de peeling chimic profesional. În timpul procedurii, sunt utilizate substanțe active, care includ acid mandelic, care se obține din migdale amare. 

Acidul mandelic face parte din multe produse cosmetice, deoarece are proprietăți uimitoare: 

- Purificare. Particulele active  pătrund  în pori și îi curăță de sebum, restabilind astfel metabolismul lipidic.  

- Albire. Acidul uniformizează culoarea feței, elimină punctele negre, face ca petele de vârstă și pistruii să fie mai puțin vizibile. 

- Protecţie. Datorită efectului său antioxidant, acidul mandelic saturează celulele epidermei cu oxigen și începe toate procesele metabolice.  

- Regenerare. Celulele moarte ale pielii sunt exfoliate și reînnoite ușor, oferind feței un aspect sănătos și bine îngrijit. 

- Întinerire.  Acidul mandelic actioneaza asupra epidermei ca factor de stres, ca raspuns la care crește producția de colagen si elastină.  Ridurile devin mai puțin vizibile, iar pielea feței este mai elastică. 

- Antiseptic.  Substanțele antibacteriene conținute în acesta dezinfectează epiderma, previn dezvoltarea inflamației și a acneei. 

 Spre deosebire de alte tipuri de curățare, peeling-urile de migdale sunt considerate blânde. Moleculele de acid mandelic sunt suficient de mari, datorită cărora nu pot pătrunde în straturile profunde ale epidermei și nu pot răni pielea.  Curățarea are loc la nivelul stratului cornos. Acidul mandelic nu irită suprafața feței, nu provoacă inflamații și reacții alergice, prin urmare este excelent pentru persoanele cu piele delicată și sensibilă.

 


Servicii asemănătoare

Nou
Școala de masaj

Carboxiterapia

800 MDL - 60 Minute

Detalii
Recomandat
Școala de masaj

Masajul facial

350 MDL - 40 Minute

Detalii
Nou
Școala de masaj

Îngrijire pentru ten problematic

650 MDL - 50 Minute

Detalii

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Bucuriei 1/6

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top