;

Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Terapia Trigger Point

Durata: 60 Minute

Preț: 450 MDL

Vă rugăm să verificați disponibilitatea la operatorii noștri.
Nou

Descriere:

 Punctele Trigger sunt punctele declanșatoare de durere în muschi, anume în zonele acestea se depozitează toxinele. Tocmai prin aceste puncte declanșatoare recunoaștem sindromul miofascial și îl deosebim de alte boli: hernie de disc, protruzie sau osteocondroză.  Nu ar exista puncte de declanșare, nu ar exista sindrom miofascial în sine.

 Cea mai sigură metodă de tratare a punctelor declanșatoare este cu mâinile unui terapeut. La asta ne referim când vorbim despre terapia manuală soft,  „terapie manuală” provine din cuvântul latin „manus” - mână, modalitate de a trata punctele declanșatoare. Cu toate acestea, datorită eficacității, siguranței și delicateții sale, terapia manuală blândă necesită mai mult timp și muncă din partea terapeutului. 

 Și astăzi, când medicamentul a devenit plătit, trebuie să înțelegem clar că costul unei anumite metode de tratament depinde nu numai de puterea efectului său terapeutic, ci și de siguranța acestuia.  Asigurați-vă că echilibrați ambii acești factori atunci când alegeți un tratament.


Servicii asemănătoare

Masaj Gua Sha (General)

500 MDL - 60 Minute

Detalii

Masaj Vacuum (cu ventuze) Zonal

300 MDL - 30 Minute

Detalii

Masaj Gua Sha (Zonal)

400 MDL - 30 Minute

Detalii

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Bucuriei 1/6

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top