Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Cea mai buna tehnica de masaj Terapeutic din Republica Moldova

Cea mai buna tehnica de masaj Terapeutic din Republica Moldova

Centrul de Masaj **"SPA Therapy"** este una dintre puținele instituții de profil din Republica Moldova care dezvoltată și dă aripi oricărei persoane care dorește să cunoască această artă, arta masajului.

 Specialistul principal și fondatorul centrului este kinetoterapeutul Vladimir Colun, nu în ultimul rînd este și fondatorul propriei tehnici de masaj Terapeutic.

 Tehnica de masaj TM după metoda **Vladimir Colun** reprezintă o lucrare bazată pe experienţe personale, acumulate în perioada activităţii profesionale, ilustrând tehnici şi manevre noi ale masajului terapeutic.

**ÎNTREBARE**:

 **Care este diferența dintre Masajul Classic Terapeutic și Masajul Terapeutic Trend Mark Colun Vladimir?**

 Foarte mulți maseuri atît din țara noastră cît și din întreaga lume, presupun că ar folosi masajul terapeutic, dar de fapt este un masaj classic, fiindcă masajul classic este format din elemente de netezire, fricționare, framîntare și vibrație și sunt de la 40 de procedee pînă la 200, de aceea masajul lor se numește masajul classic therapeutic.

  Tehnica de masaj TM după metoda Vladimir Colun se deosebește vădit de celelalte tehnici existente prin simplitatea aplicării mișcărilor și procedeelor, cuprinzând doar 6 mișcări în 6 direcții de acțiune, numite linii.

 Direcţiile se vor respecta în strictă conformitate cu cadranele (zonele) anatomice ale corpului uman, asigurând integritatea morfo-funcțională a țesuturilor supuse masării.

 Simplitatea și exactitatea direcțiilor și zonelor de aplicare permite însușirea metodei de un public larg, nefiind implicat material cu tentă medicală.

Cum a mai fost scris și mai sus în Tehnica de masaj TM sunt implicate 6 linii (zone) de bază:

1.paravertebrală; 2.suprascapulară; 3.scapulară; 4.humerală; 5.cervicală; 6.fesieră .

 

**12 DIFERENȚE DINTRE MASAJUL CLASSIC TERAPEUTIC ȘI TERAPEUTIC Trend . Mark COLUN Vladimir:

 Tehnica de masaj TM combină mișcările cu diverse extinderi, mărind astfel eficacitatea tehnicii. În dependență de localizare se evidențiază doua tipuri de spasme : musculare și ligamentare.

 Masajul acționează direct asupra țesutului muscular, eliberând mușchii 90 la sută, pe când extinderile acționează asupra țesutului ligamentar, adica al articulațiilor, ceea ce induce efecte de sporire a amplitudinii mișcărilor și a regenerării zonelor afectate.

 Scopul final al prezentei tehnici este restabilirea funcțiilor vitale și a echilibrului în toate sistemele și țesuturile corpului uman prin manevre originale, bine organizate.

Calendar 26.08.2019

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Alba-iulia 75/15

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top