Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Cine are nevoie de a învăța un curs de masaj

Cine are nevoie de a învăța un curs de masaj

Profesia se alege în funcție de anumite valori, principii, de emoțiile care apar în timpul lucrului, dar mai ales în funcție de preferințe. Sunt și cazuri când la baza practicării unei meserii stau anumite circumstanțe, dorințele persoanelor terțe care ne înconjoară sau stau cerințele de pe piața muncii. Totuși, la baza lucrului bine făcut stă mai întâi de toate plăcerea. Iar dacă masajul îți oferă satisfacție, atunci anume aceasta ar trebui să fie meseria ta. Pentru a deprinde secretele meseriei, nu ai decât să faci cursuri de masaj.

Mâini dibace și tehnici aplicate corect

Cei mai buni maseuri își fac meseria din plăcere și mai puțin din dorința de a obține un venit financiar. Totuși, este de notat că aceasta e una dintre cele mai profitabile meserii. Este tipul de lucru care formează conexiuni, provoacă stări de bine, relaxare și aduce sănătate, pe lângă un venit frumușel și, cel mai important – stabil. Atributele de bază pe care trebuie să le folosești sunt pasiunea, mâinile și, nu în ultimul rând, tehnicile de masaj. Un maseur fără experiență nu va putea niciodată să manipuleze țesuturile corpului, să transforme fiecare mișcare într-un calmant sau într-un adevărat medicament. Din acest motiv, practicile trebuiesc învățate. La Școala de Masaj SPA THERAPY, poți deveni un adevărat profesionist în arta masajului în doar 2 săptămâni. Specialiștii cu experiență te vor ghida cum să-ți folosești corect și echilibrat mâinile, antebrațele, coatele pentru a realiza o procedură de masaj desăvârșită. Cu alte cuvinte, vei afla:

 • Caracteristicile de bază ale masajului,
 • Anatomia corpului uman (mușchi, tendoane, organe, fibre nervoase),
 • Tehnica unui anumit tip de masaj (sau mai multora, depinde ce Module de studiu vei alege),
 • Beneficiile masajului asupra corpului,
 • Metodele de aplicare a tehnicilor în funcție de necesitățile clientului/pacientului etc.

Îmbină profesia de bază cu cea de maseur

Cine are nevoie de a învăța un curs de masaj? Oricine. Da, este o meserie destinată tuturor pasionaților de masaj. Dacă și tu faci parte dintre ei, atunci află că există peste 80 de tehnici de masaj, iar o bună parte le-ai putea învăța în doar două săptămâni. Ai putea și să combini profesia de bază cu cea de maseur. Dacă ești frizer, ai putea să-ți uimești clienții cu o doză de relaxare, oferindu-le și o porție de masaj în zona capului. Concediul de maternitate ar putea fi o perioadă epuizantă. Folosește eficient acest timp urmând un curs de masaj. Cu timpul aceasta va fi ocupația care te va scoate din cotidian. Tot mai multe persoane vor masaj la domiciliu, iar aceasta ar putea fi nișa ta de bază. Îți poți face un program de lucru part-time. Chiar dacă vei învăța doar masajul pediatric, deja te vei bucura de avantaje. În cazul în care ești angajat într-un centru de sănătate terapeutic sau recuperare, cursurile te vor ajuta să te perfecționezi. Drept rezultat, ai putea primi o avansare la locul de muncă. La cursuri vei învăța multiple manevre, elemente de stretching activ și pasiv, presopunctură sau punctoterapie. La fel vei putea aplica tehnici de kinetoterapie sau reflexoterapie, mai ales că la ora actuală, specialiștii pricepuți în asemenea terapii sunt la mare căutare.

Avantajele profesiei de maseur

 • Activezi într-un mediu curat,
 • Îți poți crea propriul program de muncă,
 • Poți lucra în orice țară aleasă de tine pentru trai,
 • Poți lega prietenii strânse,
 • Dacă îți vei face munca cu dedicare și profesionalism, nu vei simți presiunea concurenței,
 • Ocupația ta le va aduce doar beneficii persoanelor care vor solicita serviciul tău. În momentul în care ești pregătit pentru a începe un curs de masaj, informează-te și despre specialiștii care te vor pregăti pentru noua meserie. Doar instructorii calificați îți vor putea oferi indicații corecte, exemple practice, tehnici aplicate și testate în timp. În acest fel, vei căpăta și mai multă încredere în aptitudinile tale de maseur.

Pentru mai multe detalii contactează-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59 sau vizitează site-ul nostru: scoalademasaj.md.

Calendar 14.05.2019

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Alba-iulia 75/15

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top