Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Cum să îmbini plăcutul cu utilul cu un curs de SPA masaj?

Cum să îmbini plăcutul cu utilul cu un curs de SPA masaj?

Ești un om căruia îi place să aducă mai multă bucurie în viața altora? Te pasionează lucrul care solicită mai mult mâinile și te consideri un bun ascultător? Dacă răspunsul tău este DA, atunci sigur, un curs de masaj poate fi începutul unei cariere de succes.

Masajul SPA reprezintă una dintre cele mai răspândite și eficiente proceduri cosmetice, care contribuie la îmbunătățirea tonusului muscular, la sporirea proceselor metabolice, a circulației sângelui, dar și la întărirea sănătății generale a corpului.

Dacă te-ai decis deja să urmezi un curs de SPA masaj, cu siguranță ești gata să aduci zâmbete pe fețele oamenilor. Te-ai gândit vreodată cum un masaj poate insufla oricui cele mai plăcute stări de spirit?

De ce oamenii vin la masaj

Pentru că sunt stresați, obosiți, storși de energie. Oamenii au zilnic o sumedenie de motive, care îi pot aduce chiar la tine, pentru ca tu, viitor specialist în arta masajului, să oferi liniștea și confortul de care are nevoie clientul tău. Uneori femeile vin pentru a se simți FEMEI - frumoase, relaxate și încrezătoare. Pentru că au nevoie să uite de toate grijile și nevoile cotidiene. Iată despre ce este un masaj SPA. Este acea stare de satisfacție pe care o vei simți ori de câte ori îți vei vedea clienții mulțumiți și fericiți. Și poate că acesta este visul tău? Să te simți important și util societății! Până la urmă, un curs de SPA masaj te va convinge cât este de sănătos și câte beneficii are.

Beneficiile masajului SPA

 • Îmbunătățirea circulației sangvine
 • Eliminarea proceselor stagnante, ceea ce contribuie la cea mai scurtă reînnoire a pielii, făcând-o tânără și suplă
 • Îmbunătățirea rezistenței și mobilității mușchilor și ligamentelor
 • Activarea proceselor metabolice
 • Tratarea gastritei, prostatitei și pneumoniei
 • Reducerea tensiunei arteriale
 • Îmbunătățirea sistemului cardiovascular
 • Îmbunătățirea sistemului nervos

La curs vei studia cele 3 tipuri de masaj SPA, dar și vei învăța cum să le faci la un nivel profesionist:

 • Masajul Thailandez
 • Masajul Lomi-Lomi
 • Masajul Stone

Te asigurăm că la acest curs nu te vei plictisi, ci din contra, vei studia o sumedenie de informații utile, tehnici și instrumente, care te vor ajuta să realizezi un masaj de calitate. Îți rămâne doar să le cunoști și să începi să studiezi fiecare tehnică în parte.

De cât timp am nevoie pentru a deprinde tehnicile de SPA masaj

Probabil, ți-ai pus în mod repetat întrebarea - sunt suficiente cursurile de masaj ca să devii profesionist? Poate e nevoie să faci o facultate? Nu ai nevoie de o facultate dacă ești înzestrat cu pasiune și mult interes de a învăța. Timp de 3 săptămâni, cât ține cursul, poți deveni expert în ceea ce faci, dar și mai mult, reușești să economisești timp, acesta fiind cea mai de preț resursă. Adevărații experți se perfecționează și se instruiesc în timp, iar pentru aceasta ai nevoie de experiență. Iată de ce cursurile de SPA masaj sunt o metodă rapidă, dar eficientă pentru a afla mai multe despre un subiect. Iar după ce ai terminat cursul, poți rapid să te angajezi în câmpul muncii și să practici arta masajului SPA cu încredere.

Cine poate veni la cursurile SPA Masaj

Chiar dacă ai absolvit deja o facultate și ai o meserie, dar rutina zilnică te-a doborât sau simți că nu te mai regăsești în ceea ce faci, îți sugerăm să ai curajul ca să faci o schimbare în viața ta. Schimbările ne umplu de energie și emoții pozitive, iar un curs de masaj și o nouă meserie în domeniu - poate fi o idee perfectă, care te va uimi prin diversitatea și actualitatea sa. Iar pe lângă faptul că poți începe o nouă carieră, îți poți bucura și familia, oferindu-le momente de relaxare de neuitat. Nu o poți motiva pe mama ori sora ta să vină la masaj? Fii tu cea care îi vei oferi o oră de plăcere chiar la ea acasă. Vrei să-ți bucuri partenerul de viață cu o experiență deosebită? Învață cum să înlături rapid oboseala zilelor de muncă și rutina. Îți dorești mai multă experiență? Antrenează-te pe prieteni. În scurt timp, vei vedea cum devii un maseur profesionist.

Uneori, drumul către succes pornește de la o simplă încercare. Te provocăm să încerci și tu!

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15. Pentru mai multe detalii contactați-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59.

Calendar 14.05.2019

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Alba-iulia 75/15

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top