Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Apelează-ne: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Însușește secretele de vindecare orientale cu ajutorul unui curs de masaj Ashiatsu în Chișinău

Însușește secretele de vindecare orientale cu ajutorul unui curs de masaj Ashiatsu în Chișinău

Informații generale despre arta masajului Ashiatsu

Intră în fascinanta lume a masajului și descoperă secretele culturii de vindecare orientale cu ajutorul unui curs de masaj Ashiastu în Chișinău. Inspirat de tehnicile orientale de masaj și adaptat din forme antice de masaj desculț, Ashiatsu (Ashi = picior; Atsu = presiune) este un tratament foarte eficient pentru persoanele care suferă de dureri cronice de spate. Aceasta combină elemente de masaj thailandez, japonez Shiatsu, și masaj Keralite din India, cu o dinamică accentuată în studiul medicinei tradiționale chineze. La Shiatsu cursuri înveți cum să utilizezi presiunea piciorului, mâinilor și a palmei pentru a stimula căile energetice. În timpul tratamentului, terapeutul folosește barele deasupra capului pentru a păstra echilibrul, în timp ce aplică presiune cu piciorul punctele strategice de-a lungul coloanei vertebrale și pe corp. Un curs de masaj Ashiatsu te învață secretele medicinei holistice ce privește omul ca pe un sistem complex minte-corp. Această tehnică contribuie la comprimarea țesutului moale din jurul articulațiilor, promovând mobilizarea și permite coloanei vertebrale să își reia poziția naturală. Beneficiile unui asemenea masaj sunt nenumărate: îmbunătățește postura, reduce inflamațiile de-a lungul coloanei vertebrale, sporește starea generală a sănătății și starea de bine. De asemenea, în timpul unei ședințe crește fluxul limfatic, se ameliorează durerea și se îmbunătățește echilibrul și condiția fizică. Alte beneficii sunt eliberarea endorfinelor, relaxarea profundă, reducerea insomniei, creșterea flexibilității articulațiilor, eliminarea depresiei și anxietății pe termen lung. La un curs de masaj Ashiatsu în Chișinău vei învăța cum decurge o ședință complexă. Ședințele încep de obicei cu o evaluare a stării pacientului pe baza unui interviu și a unei observații. În timpul terapiei, vei aplica presiunea piciorului și a mâinilor într-o secvență ritmică continuă în anumite zone ale corpului pacientului pentru a ușura durerea sau condițiile de sănătate specifice. Cursul de Masaj Ashiatsu este recomandat tuturor esteticienilor și maseurilor care doresc să își extindă aria de cunoștințe și tehnicile în domeniul masajului. Un curs de masaj Ashiatsu în Chișinău te învață această artă pas cu pas.

Instruire și educație

O serie de cursuri de formare profesională te ajută să dobândești măiestrie în tehnica Ashiatsu. Ce vei studia la un curs de masaj Ashiatsu în Chișinău?

  • Tehnica de masaj pentru spate
  • Masajul membrelor inferioare
  • Masajul membrelor superioare
  • Elemente din masajul Ayurvedic
  • Elemente din masajul Ashiatsu
  • Elemente de întindere din Yoga
  • Cum să-ți menții echilibrul în timpul unei ședințe de masaj
  • Cum să lucrezi cu greutatea corpului tău
  • Cum să îți folosești presiunea piciorului

La curs vei învăța performanța terapiei Ashiastu, vei căpăta dexteritatea piciorului, oferind o presiune largă și profundă, care nu poate fi obținută cu mâinile. Este un masaj perfect pentru a ajuta la recuperarea atletică și pentru cei care iubesc masajul cu presiune profundă. Ashiatsu este o combinație de masaj suedez cu efecte lungi, curgătoare, adânci și compresiune profundă.

În timpul unei ședinte de masaj Ashiatsu, fiecare persoană poate experimenta senzații diferite. Cei mai mulți oameni vor experimenta o stare de profundă relaxare și senzația de amplificare a vitalității. Marele secret pe care îl vei însuși la acest curs se masaj Ashiatsu în Chișinău este de activare a fluxurilor energetice în corp și de înlăturare a blocajelor. Un angajament pe termen lung pentru educația continuă și o înțelegere a conceptelor de bază te vor ajuta să construiești o carieră fructuoasă în acest domeniu.

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15. Pentru mai multe detalii contactează-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59.

Calendar 14.05.2019

Contactele noastre

Telefon de contact

Adresa noastră

or. Chisinau, str. Alba-iulia 75/15

Adresa electronică

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top