Понедельник - Пятница: 9:00 - 20:00 | Weekend: 09:00 - 17:00

Позвони нам: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Ру Româna

CURS de Terapia Kobido - Bucuresti

CURS de Terapia Kobido - Bucuresti

Scoala de masaj Spa Teraphy prezinta in data de 01-02 decembrie pentru prima dată în București, Terapia KOBIDO-cea mai cautata tehnica de masaj facial.

 Cursul se va desfasura 2 zile si va cuprinde:

  • Teorie+demostratia tennicii combinata cu un tratament conform tipului de ten
  • Insusirea  tehnicii si practica pe modele

 Masajul Kobido reprezinta o serie de mișcări profunde,energice alternate cu manevre de presopunctură, ce îmbunătațesc circulația sângelui și a limfei din zonele: pieptului,umerilor, gâtului și feței.

Kobido este un masaj japonez apărut la sfârșitul anilor 1400 destinat inițial samurailor, folosit ca metodă de relaxare după lungile batalii. O împărăteasă japoneză a furat secretul samurailor și a început să folosească acest tip de masaj pentru a-și păstra aspectul tânar al pielii.

 

Cuvântul kobido înseamnă „cale către frumusețe” și este o tehnică ce folosește mișcări rapide și lente pentru a îmbunătați circulația sângelui și a limfei din zonele: umeri, gât și față. Kobido stimulează formarea de elastină și colagen, având ca efect netezirea ridurilor și iluminarea tenului. Tonifierea mușchilor faciali, revitalizarea mușchiilor gâtului și efectul de lifting sunt principalele beneficii ale acestui tip de masaj. Un masaj Kobido are și alte efecte pe lânga cele legate de înfrumusețare. Este metodă antistress, te scapă de durerile de cap, îmbunatațeste vederea și reduce efectele bruxismului.

 Acest tip de masaj începe cu o fază de purificare și una de hidratare în care pielea scapă de impurități și își recapătă elasticitatea, continuă cu o fază de energizare ce stimulează punctele de energie prin care trece energia vitala Qi (efect de lifting) și se încheie cu drenarea limfei (prin mișcări de alunecare).

 „Kobido” - Conform tradițiilor estice, problemele de sănătate și aspect sunt mai ușor de prevenit decât de rezolvat ulterior. Efectul benefic al masajului kobido se realizează prin relaxarea mușchilor feței și gâtului, precum și prin activarea proceselor de regenerare în celulele pielii. Circulația sângelui și drenajul limfatic devin mai intense, datorită cărora procesul de auto-întinerire începe în țesuturi.

Această tehnică de masaj facial funcționează nu numai pe stratul superficial al pielii, ci și pe țesuturile mai adânci. Aceasta este una dintre puținele tehnici în care activarea producției de colagen în țesuturi se realizează fără utilizarea injecțiilor sau a echipamentelor de înaltă tehnologie. Folosind doar propriile mâini, specialistul aduce pielea într-o astfel de stare încât începe cu ajutorul resurselor proprii pentru a scăpa rapid de toxine și celule moarte.

Pe lângă cel fiziologic, acest masaj are și un efect psihoemoțional. Ajută la realizarea echilibrului emoțional –  ameliorează stresul și dă bună dispoziție. Aforismele conform cărora frumusețea nu este doar un aspect bine îngrijit, ci și o strălucire din interior, capătă sens literal atunci când se folosește această tehnică de masaj facial.

 Spre deosebire de alte masaje faciale, Kobido se concentreaza pe starea pielii, muschilor subcatanați, stimulare si presopunctura. Acest masaj este o combinație de tehnici de masaj, drenaj si masaj Shiatsu.

 Kobido este considerat secretul frumusetii de netagaduit al gheiselor.

Iata care sunt efectele benefice:

  • Efect antirid si de prevenire a imbatranirii pielii
  • Remodelarea ovalului fetei
  • Cresterea elasticitatii pielii
  • Stimularea circulatiei sangvine
  • Lifting natural al pielii
  • Ten mai frumos, mai luminos si mai sanatos

  De ce femeile japoneze au tenul luminos si la 60 de ani? De ce nu au riduri si arata ca la 30? Ideea ca structura genetica le este favorabila nu mai este plauzibila, pentru ca secretul japonezelor a iesit la iveala si este la indemana femeilor de pretutindeni: masajul facial Kobido.

 Tehnicile speciale de masaj confera tenului fermitate, finete si un aspect luminos. De-acum nu trebuie sa va mai faceti griji ca timpul va va brazda pielea de pe fata si de pe gat. Practicat in mod regulat, masajul Kobido face aproape inutile cremele foarte scumpe, injectiile cu toxina botulinica si liftingul.

 Tehnici

Masajul japonez are la baza doua metode speciale asiatice: Anma (masajul profund) si acupunctura (actiunea cu ajutorul acelor in anumite puncte din circuitul energetic al organismului). Masajul japonez al fetei incepe cu o operatie de curatare a pielii si una de hidratare, pentru a-i reda elasticitatea. Astfel, tenul dumneavoastra va fi pregatit pentru masajul propriu-zis. Urmeaza "faza energizanta", care consta in stimularea, cu varfurile degetelor, a punctelor energetice, prin care trece energia vitala: Qi. Aceasta etapa are efect de lifting. Iar la final se efectueaza miscari de alunecare, menite sa elimine toxinele acumulate la nivelul pielii de pe fata, ceafa si gat. Aceasta ultima etapa se aseamana foarte mult cu drenajul limfatic. De fapt, "cheia" succesului masajului Kobido o reprezinta inlaturarea tensiunilor de la nivelul muschilor faciali, responsabile cu formarea ridurilor. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, masajul trebuie sa devina parte in "ritualul" obisnuit de ingrijire a fetei, efectuat in fiecare dimineata. In acest mod, veti avea un ten neted, ridurile deja formate se vor estompa si nu vor mai aparea altele noi. Beneficiile masajului Kobido nu se limiteaza insa la nivelul pielii. Atunci cand se efectueaza corect, prin respectarea succesiunii etapelor enumerate, masajul facial japonez ajuta la reechilibrarea energiilor intregului organism, stimuland sistemul imunitar si astfel punandu-ne la adapost de unele boli.

 

Achitarea cursului este disponibilă în 2 moduri și este investiția perfectă în talentul și meseria ta. 

Preț 1: cu 10 zile înainte – Reducerea 10%

Preț 2: în ziua cursului – 350 euro.

 

Adresa:

Seminar, care va avea loc în București, pe data de: 01-02.12.2022,

Cursul durează doar 3 zile, între orele 09:00 - 19:00.

Intrarea catedrei 17-23,  parter, ap 5 int 5 sector 1, București

spatherapy.md@gmail.com

Tel de contact +373 69 777 195, +373 22 86 69 59

 

Detalii Plată:

Plata se poate face prin transfer bancar către:

HEALING MEDSPA SRL

VALUTA EUR IBAN: RO38BTRLEURCRT0643488701

VALUTA RON IBAN: RO88BTRLRONCRT0643488701

J40/5251/21.03.2022

CUI 45827360

Referință: numele și prenumele tău și mențiunea „Curs de Terapia Kobido”.Calendar 06.10.2022

Наши контакты

Контактный телефон

Наш адрес

г. Кишинев, ул. Bucuriei 1/6

Электронный адрес

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top