График работы: Понедельник - Пятница: 9:00 - 20:00

Позвони нам: +(373) 22 86 69 59, +(373) 69 77 71 95

Ру Româna

De ce îți trebuie Masajul(Terapia) Visceral/ă

De ce îți trebuie Masajul(Terapia) Visceral/ă

Cuvântul visceral este o denumire globală pentru o parte din organele interne – ficat, rinichi și intestine. Masajul visceral este o terapie manuală, care ajută organismul să depășească anumite blocaje, rezolvă probleme de funcționare a organelor și elimină durerea. Această tehnică nu se concentrează numai pe locul durerii sau pe organul disfunctional, ci evaluează intregul corp pentru a depista cauza acelei probleme.

Întelegerea legăturii dintre organe și emoții

 

Ați știut că fiecare organ conduce o oarecare emoție din corpul nostru?

·         ficatul și vezica biliară sunt asociate furiei;

·         inima și intestinul subțire sunt asociate bucuriei;

·         splina și stomacul sunt asociate cu framântările mentale și amânările;

·         plămânii și intestinul gros sunt asociate cu suferință provenită din neîntelegerea vieții și refuzarea ei;

·         rinichii și vezica urinară sunt asociate fricii.

 

Cum se desfăşoară o sesiune de masaj(terapie) visceral/ă?

Terapeuții care utilizează manipularea viscerală verifică acțiunile dinamice funcționale.De asemenea,se evaluează și calitatea structurilor (inclusiv mușchii, fascia, organele și fluidele) și funcțiile lor. Folosind cunoștințele anatomice împreună cu mâinile, terapeutul este capabil să determine structurile tensionate în momentul examinării.

Ce trateaza masajul(terapia) visceral/ă?

Masajul visceral, deși se concentrează doar pe organele din zona viscerală, datorită faptului că ajută la rezolvarea blocajelor energetice generale din corp, tratează mai multe afectiuni cum ar fi:

·         Tulburări digestive – dischinezia biliară, colecistita, litiaza, staze hepatice, hepatite, ciroze, disfuncții ale pancreasului, pancreatite, disfuncții ale stomacului și duodenului,disfuncții ale intestinului gros sau subțire, anorexie, disfuncții ale rinichilor și ale vezicii urinare, etc;

·         Probleme legate de aparatul reproducător feminin sau masculin – tulburări de ciclu menstrual, menopauză, vaginite, infertilitate, tulburari de erecție, varicocel, prostatite, adenom de prostată, etc;

·         Probleme ale coloanei vertebrale – dureri de spate sau de gât, spondiloza cervicală, artrite sau artroze, etc;

·         Probleme ale articulatiilor;

·         Probleme ale sistemului circulator sau venos;

Și multe altele…..

Citat:Nu putem direcționa vântul, dar putem direcționa pânzele.                                                                          (Pojoga Cornel)

 

Care sunt câteva din contraindicații?

Există foarte puţine contraindicaţii a masajului(terapiei)Visceral/e.Dar unele dintre ele sunt:

·         tumorile maligne- bolile oncologice nu sunt tratate nemijlocit prin intermediul masajului visceral

·         ocluzia intestinală acută

·         răni deschise ale pielii.

 

Concluzie:

   Ca concluzie va pot comunica că prin intermediul masajului Visceral sau a Terapiei Viscerale putem face miracole. Important e să alegeți specialistul potrivit. Nu este o terapie ușoară ci una complicatăcu o mulțime de nuanțe.
Se adresează multe mame după naștere sau înainte de a concepe un copil.

 

·        Terapia Viscerală după naștere este extreme de benefică din considerentele că copilul în burtă se mișcă/s-a mișcat și toate intestinele se poziționează haotic ceia ce duce ulterior la diferite probleme intestinale,uneori grave.

·        Terapia Viscerală înainte de a concepe un copil la fel este procedură necesară consider pentru o viitoare mamă. E foarte important ca fonul hormonal să fie stabil, e important ca uterul și fucția ovarelor să aibă o productivitate maximă și nu în ultimul rând e bine ca întreg organismul și mai ales zona organelor interne să fie balansată correct.

 

E foarte mult de discutat pe această temă, ceia ce mă face să va invit la noi în centru pentru a face o consultație general a organelor interne și a întregului organism deoarece unul fară altul nu poate exista.
Un intestine sănătos
= Corp sănătos = Minte sănătoasă

Calendar 04.03.2020

Наши контакты

Контактный телефон

Наш адрес

г. Кишинэу, ул. Альба-Юлия 75/15

Электронный адрес

vladimircolun@gmail.com
Arrow Top